Férfi Formabontó Tea

7 990 Ft14 990 Ft

30 napos adag: 150 gramm

Férfi Formabontó Tea - 30 nap
7 990 Ft
Férfi Formabontó Tea - 60 nap
12 990 Ft
Férfi Formabontó Tea - 90 nap
14 990 Ft
Törlés

Energizáló és fogyást segítő

Férfi formabontó tea

Nincs koplalás

Segít, hogy kellemesen kortyolgatva, koplalás nélkül, természetesen megszabadulj a súlyfeleslegtől és meg is tartsd az eredményt.

Nincs elbukott diéta

Sokan a mindennapi stressz miatt bukják el a fogyókúrát.

Kellemesebb közérzet

Segít leküzdeni az állandó telítettség érzést vagy fokozott gázképződést, puffadást, refluxt, ízületi fájdalmat, hangulat ingadozást.

A gyógynövények ereje

A természetes gyógynövények termelik azokat az értékes hatóanyagokat, amikkel támogathatod szervezeted a fogyókúra alatt. Serkenti az anyagcserét, és sejtszinten regenerálja a szervezetet.

Újra magabiztosan

Az idegrendszerre is hat, harmonikus és nyugodtabb leszel, így többet mosolyogsz és magabiztosabb leszel.

Előnyesen befolyásolhatja:

A feszültségoldást, a szellemi, a fizikai és potencia teljesítőképesség növelését, a munkateljesítmény fokozását és a koncentráló képesség növelését. Egyes esetekben a prosztata problémák és azok megelőzésének alternatív megoldása lehet.

A FORMABONTÓ TEA Program FÉRFIAKNAK bizonyítottan hatékony diétás módszer

Nem kell szigorú koplalást tartani, az eredmény akkor is megjön. Nyilván kevésbé gyorsan, mintha a táplálkozásra is odafigyelnél, vagy mozogsz, sportolsz is mellette valamit. Programunkkal akkor is lehet fogyni, ha nem eszel többet, mint eddig.

A teák pozitív hatása

Ügyfeleink visszajelzései és a benne található gyógynövények hatásai alapján

3 x erősebb fogyás

Akár 3 x erősebb zsírégető hatás a zöld teánál, a maté teánál, a fahéjnál, a gyömbérnél, vagy a borsmentánál. A fogyás elősegítése érdekében az anyagcsere folyamatokra gyorsító hatású lehet a szervezetünk méregtelenítő folyamatainak elősegítése, támogatása, visszaállítása miatt/érdekében.

Enyhülhet az éhségérzeted és falánkságod

Nulla kalória és szénhidráttartalommal rendelkezik, fogyasztás után azonnal érzékelhető jótékony hatása és teltségérzetet biztosít.

A függőséget okozó méreganyag minél előbbi kiürítése

A vérbe jutott méreganyagok folyamatos kiürítése érdekében, száj tisztasága, baktériumtól menetesítése, fogak fehérítése, a leszokás után a függőséget okozó méreganyag minél előbbi kiürítése érdekében a visszaszokás elkerülése érdekében, összességében a dohányzás káros hatásainak csökkentése.

Gyakori fejfájás csökkentése

Az élelmiszerekben megtalálható aszpartám, a mesterséges színezékek és tartósítószerek, mint méreganyagok fejfájást okozhatnak. Ha méreganyagok halmozódnak fel a szervezetben, az hatással van az idegrendszerre, amely fejfájást okozhat.

Kiknek ajánljuk?

A sikeres testsúlycsökkentés titka nem az éhezés, hanem az, hogy a szervezetedet segítsd abban, hogy megfelelően tudja lebontani és megemészteni a táplálékot. Ennek egyik lehetséges megoldása a szervezetünkbe jutott méreganyagok természetes eltávolítása, valamit az anyagcsere folyamatok serkentése.

  • Rohanó életet élőknek
  • Fogyni vágyóknak
  • Kamaszoknak (serdülő korban lévőknek)
  • Betegségek megelőzése
  • Cukorbetegeknek
  • Teljesítőképesség és koncentráló képesség növelését
  • Fitt alak és ideális testsúly megtartása végett