Formabontó diéta hatása

Kiknek ajánljuk?

A sikeres testsúlycsökkentés titka nem az éhezés, hanem az, hogy a szervezetedet segítsd abban, hogy megfelelően tudja lebontani és megemészteni a táplálékot. Ennek egyik lehetséges megoldása a szervezetünkbe jutott méreganyagok természetes eltávolítása, valamit az anyagcsere folyamatok serkentése.

  • Fogyni vágyóknak
  • Feszült, stresszes, rohanó életvitelt élőknek
  • Kamaszoknak (serdülő korban lévőknek)
  • Szülés előtt és utáni időszakban lévőknek
  • Betegségek megelőzése
  • Cukorbetegeknek
  • Teljesítőképesség és koncentráló képesség növelését
  • Fitt alak és ideális testsúly megtartása végett

A Formabontó tea egy olyan „súlykövető program” ahol a túlsúly kiváltó olyan körülményeket mint a rendszertelen étkezés, ülő munka, stressz, feszültség, lecsökkent energiaszint is figyelembe veszi és általa természetes módon kezelhetővé válik. Az átlagos fogyasztást segítő teákhoz képest a Formabontó Tea Programunkban a kínai és magyar népi gyógyítást ötvözik a modern orvostudománnyal! Így tölt be egyszerre több funkciót is mivel: természetes édes, gyümölcsös íze csökkentheti az éhségérzetet, és a falánksági rohamokat így cukros vagy édesítőszerrel teli italok természetes helyettesítője 0 kalóriával.

Mi különbözteti meg a női és a férfi Formabontó Teát?

Azonos: mindkét esetben a felhasznált gyógynövényekkel a fő cél az alapanyagcsere gyorsítása, normalizálása és hosszú távú fenntartása valamint az elhízás, a cukorbetegség, az allergia, az érelmeszesedés, a magas vérnyomás, a koleszterinszint karbantartása!

Különbség: A túlsúlyt okozó legfőbb női és férfi problémákra adott megoldás:

A teák pozitív hatása

Ügyfeleink visszajelzései és a benne található gyógynövények hatásai alapján

3 x erősebb fogyás

Akár 3 x erősebb zsírégető hatás a zöld teánál, a maté teánál, a fahéjnál, a gyömbérnél, vagy a borsmentánál. A fogyás elősegítése érdekében az anyagcsere folyamatokra gyorsító hatású lehet a szervezetünk méregtelenítő folyamatainak elősegítése, támogatása, visszaállítása miatt/érdekében.

Babaprojekt előtt immunrendszererősítés

Az immunrendszer felerősítése, méreganyagok kiürítése, valamint a szoptatás utáni időszakot követően anyagcsere visszaállítása és az immunrendszer erősítése hatása lehet.

Enyhülhet az éhségérzeted és falánkságod

Nulla kalória és szénhidráttartalommal rendelkezik, fogyasztás után azonnal érzékelhető jótékony hatása és teltségérzetet biztosít.

A függőséget okozó méreganyag minél előbbi kiürítése

A vérbe jutott méreganyagok folyamatos kiürítése érdekében, száj tisztasága, baktériumtól menetesítése, fogak fehérítése, a leszokás után a függőséget okozó méreganyag minél előbbi kiürítése érdekében a visszaszokás elkerülése érdekében, összességében a dohányzás, alkohol, gyógyszerek káros mellékhatásainak csökkentése.

Gyakori fejfájás csökkentése

Az élelmiszerekben megtalálható aszpartám, a mesterséges színezékek és tartósítószerek, mint méreganyagok fejfájást okozhatnak. Ha méreganyagok halmozódnak fel a szervezetben, az hatással van az idegrendszerre, amely fejfájást okozhat.

A Formabontó Teakeverék 10 különféle herbáriumból álló teakeverék gyógynövény hatóanyagainak köszönhetően fokozhatja az anyagcserét, ezért – a megfelelő diétát és testmozgást kiegészítve – hozzájárulhat a sikeres testsúlycsökkentéshez.

A Formabontó Teakeverék kiváló társa lehet a fogyókúrának, gyógynövény komponensei fokozhatják a vizeletkiválasztást, és enyhíthetik a fogyókúrát kísérő olyan kellemetlen tüneteket, mint a puffadás vagy fáradékonyság.

Ezen felül még az emésztést is serkenthetik, ezzel pedig csökkenthetik a tápanyagok felszívódását.

Miért a mi
teakeverékünket válaszd?

A 100%-os garancián túl.

Ügyfeleink visszajelzései alapján az általuk már korábban kipróbált, más gyártók teáihoz képest kellemesebb illat és gazdagabb ízvilág jellemzi a Formabontó Teákat. A teák nem igényelnek ízesítést, önmagukban is kellemes az ízük. Hosszú távon is fogyaszthatóak, üdítőnek is kiválóak és a fogyasztás után azonnal érezhető jótékony hatásuk. 

Az egyik leghatásosabb magyar gyógynövénykeverék receptúra, őrzve a népi gyógyítás hagyományait

Fitoterapeutás szemlélettel egy okleveles táplálkozásszakértő és egy agrármérnők tervezte meg, hogy az eredmény természetes és tartós lehessen.​
Hatóságilag bevizsgált és engedélyezett herbáriumok keverékéből készült teakeverék.​

Akiknél már bizonyított

“Megszabadultam 7 kilótól. Minden eddig kipróbált módszer közül ez a legkönnyebben alkalmazható. Természetes, finom, gyorsan elkészíthető ráadásul tényleg hatásosan tünteti el a plusz kilókat úgy, hogy közben nem vagyok éhes.”
Margó (53), Debrecen
“11 kilóval könnyebben! Munka és család mellett nincs időm fogyókúrákra odafigyelni, hogy mit is egyek. A Formabontó teakeverék könnyű alkalmazása egy igazán nagy lökést adott a fogyásomnak és ennek családom örül a legjobban. A tea feleségemnél is bevált kislányunk születése után.”
Péter (42), Szekszárd
“9 kilót fogytam! Világ életemben szerettem teázni. Ezért számomra roppant könnyű volt, mivel csak teát kellett váltani a fogyás érdekében. Környezetemben mindenkinek adtam már egy csomaggal és náluk is működik.”
Éva (33), Budapest
Previous
Next