Filozófiánk

Rólunk

A fogyókúra egy jó eszköze lehet az életünk megváltoztatásának, de a tartós változásokhoz magunkban kell keresni a megoldást. A Formabontó Tea a Homing filozófiája szerint az ideális állapot elérésében segítenek számodra!

Jelenlegi társadalmunkra jellemző, hogy a különféle élelmiszereken keresztül testünkbe kerülő szerteágazó méreganyagoktól szervezetünk természetes méregtelenítő rendszere nem tud megbirkózni. Mindezt tovább nehezíti a mozgásszegény, ámde mégis felgyorsult, stresszes életmód valamint a lelki megpróbáltatások. Mindezek nem megfelelő kezelése egyenes következmény lehet különféle betegségeknek és a túlsúlynak.

Célunk

Célunk egy olyan természetes, vegyszer, tartósítószer és ízfokozómentes ital megalkotása volt, mellyel folyamatosan tudod biztosítani saját és családod napi folyadékbevitelét. Mindezt kalória és szénhidrát nélkül egy kellemes gyümölcsös ízzel kombinálva, melyet évszaktól függetlenül hidegben és melegben egyaránt fogyaszthatod.

A Formabontó Tea bármelyik íze egy alternatív megoldást nyújthat a természetes méregtelenítő folyamatok normalizálásában, az anyagcserezavarban, és a testsúlycsökkentés elősegítésében és támogatásában.

 

Katona Zoltán 
Formabontó Diéta Megálmodója
személyi edző, táplálkozási szakértő, termékfejlesztő

Ismerd meg a Homing család másik népszerű termékét is!

Küldetésünk

2011 óta küldetésemnek érzem, hogy segítsem a fogyni vágyókat. A különböző megoldások keresésének közepette kerültem közelebb a gyógynövényekhez is egy fitoterapeuta szakmai modul képzése során. Ez indított el egy olyan új úton, melynek végeredményeként megszületett a Formabontó tea, ami nem egy egyszerű tea, hanem egy olyan teakeverék, mely tömény hatóanyagának hála aktívan képes felvenni a harcot a plusz kilókkal.

Hitvallásom, hogy a fogyókúra egy jó eszköze lehet életünk megváltoztatásának, de a tartós változásokhoz magunkban kell keresni a megoldást.

Mindezeket szem előtt tartva a testsúlycsökkenés titka nem az éhezésben rejlik, hanem abban, hogy a szervezetedet segítsük abban, hogy minél inkább meg tudja emészteni a bevitt táplálékokat, melyben nagy segítségünkre lehet a Formabontó Tea.

Tehát nem az a megoldás, hogyha éheztetjük magunkat, hanem az, ha végre tiszteletben tartjuk testünket.

Fontosnak tartom azonban megjegyezni, hogy a Formabontó Tea nem helyettesíti a kiegyensúlyozott változatos étrendet. A termék nem gyógyszer, és nem is csodaszer. Hatása csak elősegítheti az emésztést, gyorsíthatja a méregtelenítési folyamatokat, a súlycsökkenést, és folyamatos alkalmazása hozzásegítheti a használóját az egészségtudatos életmódhoz.

Formabontóan új

Magyar találmány a hazai fogyókúrázóknak

Finom fogyókúrás gyógytea, melynek segítségével normalizálható a súlyod és jobb lesz a közérzeted is.