GYIK

Minden ember szervezete más és más, és nem tudjuk megállapítani, hogy a készítményre hogyan reagál. Az eredmény egyénenként eltérhet. Van olyan Ügyfelünk aki 1 hónap alatt 6 kg-ot fogyott, de van olyan is, aki csak 4 kilogrammot.
Várandósság alatt vagy szoptatási időszakban a Formabontó Tea Diéta alkalmazást csak saját felelősségre ajánjuk, vagy orvosával történt egyeztetést követően.

Általánosságban azt tudjuk elmondani, hogy a gyógyszereknek mindenképpen hagyni kell 2-3 óra felszívódási időt, hogy a gyógyszerek ki tudja fejteni a hatását. Ügyfeleink visszajelzése alapján a Formabontó Tea Diéta javított a betegségek gyógyszeres terápiás kezelését, javultak az eredmények, kevesebb gyógyszert kellett szediük. Eddig nem érkezett olyan visszajelzés, hogy kedvezőtlenül befolyásolta volna valamely gyógyszer szedését a Formabontó diéta.

Visszajelzések alapján a következő gyógyszereket szedték ügyfeleink is nem befolyásolta a gyógyszerek hatását, legfeljebb javította eredményeiket: ritmus-szabalyozo, vérnyomáscsökkentők, allergia, kolereszteln, viszér problékmára szedett gyógyszerek, valamint: Madopar, Razagilin, Roxera, Concor,Plagrel, Antihisztamin, Cetirizin, L-Thyroxin-t, Xilox, Milurit, inzulin, Eothyroxot, Tolura, Meforal, mydeton, adexor,concor ,duopril,aclotin,, esangina pectorisra, Metoprolol, Rivotril, Rexetin, Asactal, Zyllt, Quamatel, Rosuvastatin.

A felsorolás csak tájékoztató jellegű, melyeket azok az Ügyfeleink küldték be akik fogyasztották már a Formabontó Diétát. A beküldött információk hitelességét nem áll módunkban ellenőrizni, ezért felelősséget nem tudunk vállalni értük. Amennyiben rendszeresen használ valamilyen gyógyszert a Formabontó tea fogyasztása előtt mindenképpen kérdezze meg kezelőorovsát.